Biografie

Francien van den Boomen
Francien van den Boomen is een ondernemer die vrouwen en mannen inspireert, traint en coacht. Mensen die meer plezier willen in hun leven, werk en relaties. Door coaching, training en als spreker op events ondersteunt zij mensen hoe zij met plezier hun inkomen en positie kunnen verbeteren en hoe ze hun relaties kunnen versterken. Door zang-, kook en passie workshops ondersteunt zij teams hoe zij met plezier tot ongekende prestaties kunnen komen.
 
Opleiding
Francien van den Boomen – Wijnhoven
(10.11.1965) groeide op in Nieuw Bergen (L),
Nederland. Ze deed haar VWO examen in
Boxmeer (1985) en studeerde daarna
Facility Management in Wageningen.
 
Zangeres
Tijdens haar studie was ze actief in verschillende commissies en was ze de eerste zangeres van de jazz- en dixieland band de Abled Bodied Seamen.
 
Eerste baan
Na haar studie vond ze haar eerste baan bij de AMRO Bank NV. Ze volgde daar verschillende interne trainingen en gaf advies aan zowel particuliere als zakelijke cliënten.
 
Liefde
Eind 1989 ontmoette ze haar grote liefde Rob van den Boomen Ze trouwde in 1994 en hebben nu 3 kinderen Tim (1996),  Anne (1997) en Koen (1999).
 
Renovatie, verbouwing en inrichting
Na de ABN AMRO Bank werkte ze een aantal jaar in de antiek en interieur zaak Charlotte Elizabeth in Arnhem en verschillende huizen werden gerenoveerd, verbouwd en ingericht.
 
Passie
Samen eten, drinken, feesten en koken was toen al een passie en zo begon ze in 2002 met haar bedrijf Francien Culinair. Na een paar jaar startte ze naast haar gezin en bedrijf met een internationale coaching en leaderships opleiding. M.b.v. business- en teamcoaching  zagen verschillende nieuwe projecten het licht zoals de Cooking & Coaching dagen, de Kooktalk, de eerste CD “All Of Me” en het Heartbeat Gala, dat ze samen met haar man Rob organiseerde.
 
Frenske & De Mannen
2009 werd ze de frontvrouw van Trio Romantica en werd deze viermans formatie versterkt met een veelzijdige, enthousiaste zangeres. Tijdens hun succesvolle concert in de Kroonzaal in 2010 werd de naam omgedoopt in Frenske & De mannen.
 
Coaching Connection
De focus van haar bedrijf kwam steeds meer te liggen op coaching, training (succes met mannen, Empowerment & Action) en het geven van zangworkshops en presentaties te liggen. Haar bedrijf heet nu Coaching Connection. Daarnaast heeft ze Coaching Connection Network TV opgericht waar wekelijks inspirerende online TV wordt gemaakt over coaching,verbinden, leiderschap, netwerken, ondernemen, succes  en plezier.
 
Samenwerking en Missie
Francien zoekt altijd de samenwerking met andere ondernemers die met dezelfde missie in het leven staan: Het beste uit jezelf en andere halen door te kijken wat je voor een ander kunt betekenen. Blijven kijken en zoeken naar mogelijkheden voor nog meer plezier en succes in je leven, je werk en je relaties.