CCN-TV

Coaching Connection Network -TV
CCN –TV is het eerste Nederlandse online TV netwerk voor coaches en mensen die een coach zoeken. Op deze innovatieve site kunnen coaches kunnen zich gratis registreren zodat ze gevonden kunnen worden. Mensen die een coach zoeken vinden op deze site snel en makkelijk hun coach. Daarnaast is er wekelijks op CCN-TV een nieuwe aflevering van “Mag ik je coachen? ”. Een nieuw inspirerend TV format met interviews en gesprekken over o.a. coaching, ondernemen, succes, netwerken, relaties en plezier.
 
Coaches
CCN-TV is een online instrument voor naar schatting 35.000 Nederlandse coaches. Coaches zijn per definitie nieuwsgierig naar mensen, netwerken, informatie en kennis. Social Networks, weblogs en communities zijn onmisbare instrumenten geworden voor deze mensen. Wat nog miste was een online TV platform.
 
Ik zoek een coach
CCN-TV.nl is een online instrument voor mensen die op zoek zijn naar een coach. De geavanceerde zoekmachine geeft de zoekende snel en makkelijk een overzicht van de coaches die binnen zijn/haar zoekgebied liggen. Daarnaast bied de site inspirerende online TV, een agenda, blogs en colums van de coaches binnen het Coaching Connection Netwerk. 
 
Persoonlijke groei en ontwikkeling
CCN-TV .nl richt zich op nieuwsgierige mensen die het beste uit zichzelf en anderen willen halen en zich committeren aan persoonlijke groei en ontwikkeling. CCN-TV is bedoeld als een vriendelijke community. Het is gecreëerd als een platform voor positieve doordachte communicate,  waar mensen elkaar inspireren, ondersteunen, spiegelen en waar ervaringen gedeeld kunnen worden.
 
Per 1 december 2010 online
De site www.ccntv.nl is “under contruction” Per 1 december 2010 gaat de site online
 
“Als je problemen hebt zoek je hulp, als je naar de mogelijkheden wilt kijken en resultaten wilt behalen zoek je een coach.” Francien van den Boomen