COACHING CONNECTION

PLEZIER INSPIRATIE EN ONDERNEMEN

Het bedrijf de Coaching Connection is opgericht in 2002 door eigenaresse  Francien van den Boomen. Coaching  Connection is een trainings/coaching bureau dat het beste uit mensen en  teams haalt. Via coaching- en trainingstrajecten als “Empowerment &  Action” en “Succes met Mannen” wordt persoonlijke ontwikkeling en teambuilding een plezier.

PERSOONLIJK EN ZAKELIJK SUCCES


Hoe haal jij het beste uit jezelf en je team? Francien van den Boomen geeft inspiratie, inzicht en praktische handvaten bij het uitzetten en bereiken van persoonlijke en zakelijke doelen. Middels coaching, workshops, presentaties en lezingen laat ze al jaren zien wat het belang is van bewustwording en geloof in jezelf voor het behalen van persoonlijk en zakelijk succes met als belangrijke kernwaarde plezier.

TRANSFORMATIE EN BEWUSTWORDING

Francien van den Boomen is een transpersonal coach. Haar manier van coaching heeft tot doel dat mensen en organisaties boven zichzelf uitstijgen. Door te spelen met doelen vanuit een dieper level, vanuit de hoogste persoonlijke waarde, kijken naar wat je wilt en nodig hebt. Kijken naar jezelf als één geheel met hoofd, hart en ziel. Transpersonal coaching is coaching voor gevorderden. Deze manier van coaching ondersteunt je bij jouw persoonlijke transformatie naar een hoger bewustzijn. Deze transformatie heb je nodig om diepere en bredere inzichten te krijgen in de uitdagingen van vandaag.

DE PREFORMANCE SCALES

De Coaching Connection werkt met de Sage Methode en de “Performance Scales” van de Sage Universiteit om leren plezierig te maken. De Performance Scales worden gebruikt om de progressie in kaart te brengen die mensen, teams en organisaties doorlopen op weg naar uitzonderlijke prestaties. Deze methode concentreert zich rondom het principe nieuwsgierigheid. Leren met nieuwsgierigheid helpt mensen vaardigheden te ontwikkelen die de levenskwaliteit, vitaliteit en productiviteit verhogen op zowel professioneel als persoonlijk vlak. De Sage Methode is een systeem leer theorie die beschrijft hoe organisch systemen groeien en zich ontwikkelen.