Route

VANUIT DEN BOSCH VIA A50:
Afslag 19, volg bordjes Oosterbeek, bij rotonde rechtdoor, 5e stoplicht bij Shell-station rechtsaf de Julianaweg in, daarna de 1e straat rechts de Jhr. Nedermeijer van Rosenthalweg in, weer de 1e straat rechts de Emmastraat in en tenslotte de 1e straat links de Beukenlaan. Nummer 28 is direct aan uw linkerhand.

VANUIT UTRECHT, APELDOORN EN
DOETINCHEM VIA A12:
Afslag 25, volg bordjes Oosterbeek, bij benzinestation Total rechtsaf, na 2.1 km bij stoplicht linksaf de Utrechtseweg in, 4e stoplicht bij Shell-station rechtsaf de Julianaweg in, daarna de 1e straat rechts de Jhr. Nedermeijer van Rosenthalweg in, weer de 1e straat rechts de Emmastraat in en tenslotte de 1e straat links de Beukenlaan. Nummer 28 is direct aan uw linkerhand.

VANUIT ARNHEM VIA UTRECHTSEWEG:
In Oosterbeek 1e stoplinks linksaf de Julianaweg in, daarna de 1e straat rechts de Jhr. Nedermeijer van Rosenthalweg in, weer de 1e straat rechts de Emmastraat in en tenslotte de 1e straat links de Beukenlaan. Nummer 28 is direct aan uw linkerhand.

VANUIT ARNHEM VIA AMSTERDAMSEWEG:
Bij benzinestation Total rechtsaf, na 2.1 km bij stoplicht linksaf de Utrechtseweg in, 4e stoplicht bij Shell-station rechtsaf de Julianaweg in, daarna de 1e straat rechts de Jhr. Nedermeijer van Rosenthalweg in, weer de 1e straat rechts de Emmastraat in en tenslotte de 1e straat links de Beukenlaan. Nummer 28 is direct aan uw linkerhand.

Vanuit Nijmegen via A325:
bij Gelredome linksaf richting Oosterbeek, rechtsaf brug over, volg Oosterbeek. In Oosterbeek 1e stoplinks linksaf de Julianaweg in, daarna de 1e straat rechts de Jhr. Nedermeijer van Rosenthalweg in, weer de 1e straat rechts de Emmastraat in en tenslotte de 1e straat links de Beukenlaan. Nummer 28 is direct aan uw linkerhand.