Heartbeat Gala 2011

STICHTING HEARTBEAT GALA
 
WWW.HEARTBEATGALA.NL
Sinds 1 juli 2011 heeft Stichting Heartbeat Gala een eigen website op www.heartbeatgala.nl
 
HEARTBEAT GALA 2011
Op initiatief van Stichting Heartbeat Gala vindt op 7 oktober 2011 het Heartbeat Gala plaats. Lokatie is Kasteel Engelenburg te Brummen. Dit is de perfecte locatie voor een stijlvol dagprogramma met gala-avond. s’ Middags kan er worden gegolfd, is er een partnerprogramma gevolgd door een borrel en uitgebreid diner. Ten slotte een galafeest met een swingende band en disco.
 
SPONSOREN
U kunt op verschillende wijze deelnemen aan het Heartbeat Gala. Neem een sponsor of gala pakket  omdat dit gala een ideale gelegenheid is om belangrijke en nieuwe (zaken)relaties en vrienden te ontmoeten. Neem een sponsorpakket van Stichting Heartbeat Gala en verbindt uw naam op charmante wijze aan de stichting met dit jaar Ome Joop’s Toer als charity. Bovendien kunt u uw bedrijf laten zien door plaatsing van uw logo op de entree kaarten, de website en op de diner tafel. Hiervoor ontvangen u en uw gasten een onvergetelijke ervaring. Naast een gastronomisch hoogstaand diner en fantastisch amusement –op de avond zelf- kunnen U en uw gasten genieten van het historisch parkmet eeuwenoude bomen op de golfcourse van Kasteel Engelenburg
 
PAKKETTEN EN TOEGANGSKAARTEN
 
Sponsorpakketten
 
Diamond pakket EUR 3000,00 :
8 x golf 2 x flights
8 x galadiner (eigen tafel)
8 x galafeest
advertentie (1/6)
 
Gold pakket EUR 2250,00 :
4 x golf 1x flight
8 x galadiner (eigen tafel)
8 x galafeest
advertentie (1/12)
 
Silver pakket EUR 1500,00 :
4 x golf 1 flight van 4 personen
4 x galadiner (halve tafel)
4 x galafeest
advertentie (1/12)
 
Gala pakketten
 
Gala pakket EUR 1600,00:
8 x galadiner (eigen tafel)
8 x galafeest               
 
Duo pakket EUR 450,00:
2x galadiner
2x galafeest     
 
Feest pakketje EUR 60,00:
1x galafeest
 
CHARITY
Na de Clinic Clowns en het Ronald Mac Donaldhuis gaat de opbrengst dit jaar naar Ome Joop’s tour. De Ome Joop’s Tour organiseert alweer voor de 61e keer een fietstour voor jongens en meisjes uit Arnhem in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar die weinig of geen vakantiemogelijkheden hebben.